Везенков: Несериозно е Черно море да ни вкара 92 точки

10.05.2014

"Контролирахме мача през цялото време. Вината, че разликата падна е наша. Не може да се допускат подобни елементарни грешки от опитни баскетболисти. Не може да водиш с 10, а накрая разликата да стане 3 точки. Не бях притеснен нито за момент, макар че Черно море е сериозен отбор. Наред с талантите, които произвеждат във Варна, там имат и петима чужденци, които придават друг облик на отбора. Въпреки това, считам, че е несериозно да ни вкарат 92 точки в мача", коментира Сашо Везенков.

"Проблемът при нас бе в защита, но в тези двубои се броят победите. 2-0 не е като 0-0, но ако не се лъжа, преди години Черно море обърна Левски точно от такъв резултат. Нашият отбор разбра, че варненци не са безопасни. Вчера Аврамов се включи прекрасно, но днес не бе на това ниво. Разчитаме много на него и ще поговорим", допълни той.

"Ядосвам се само, че даваме възможност на съперника да търси оправдания в съдийството. Бих посъветвал Денислав Коцев да изгледа повторенията на ситуациите, за които има претенции", каза още директорът на Лукойл Академик, който води шампионите до края на сезона.

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG