Важна информация за медиите преди и по време на Лукойл - Апоел

17.11.2013

Баскетболистите на Лукойл Академик ще бъдат на разположение на представителите на медиите във вторник (19 ноември) на следобедната си тренировка в "Арена Армеец". Всички играчи, както и новият старши-треньор на българския шампион Димитрис Галанис ще отговорят на журналистическите въпроси преди домакинството с Апоел Йерусалим от 17,30 часа - до 17,45 часа. След това заниманието на студентите ще продължи при закрити врата по желание на ръководството.

Съперникът на Лукойл Академик Апоел Йерусалим пристига в София във вторник вечер, с полет от Тел Авив през Истанбул в 20,30 часа. Тимът няма да тренира в деня на пристигането си у нас, а единственото занимание, което ще проведе е в сряда (20 ноември) от 10,00 часа в "Арена Армеец". От 10,00 часа до 10,15 часа баскетболистите на Апоел, начело с току що подписалата договор звезда Лиор Елиау ще бъдат на разположение на медиите.

Срещата Лукойл Академик - Апоел Йерусалим е в сряда (20 ноември) от 18,00 часа в "Арена Армеец" и ще бъде излъчвана пряко по БНТ. Тя е от Група Е на турнира Юрокъп. Студентите търсят втора поредна победа след успеха над румънския Асесофт Плоещ.

Важно за журналистите и фотографите:

Носете акредитациите си. Предвидете допълнително време за предвижване и пропусквателен режим за залата. Мерките за сигурност и контролът ще бъдат засилени предвид факта, че съперникът на Лукойл е представител на държавата Израел.

Около залата няма да бъде разрешено паркирането, както в други случаи. На паркинга ще се паркира, както обикновено и докато охраната прецени, че има места. За тези от вас, които боравят с лаптоп и се нуждаят от електрозахранване, имайте в предвид, че трябва сами да си осигурите разклонител. Контакти има, но от залата не ни осигуряват разклонители.

Журналистическите трибуни ще бъдат разположени от страната на скамейките на двата отбора, в центъра. Интервютата след мача трябва да бъдат вземани пред официалното табло, според изискванията на Юрокъп и за да не се нарушават правилата на Евролигата.

Уважаваме желанието ви за експедитивност и бързина на работата, както знаете, от първото домакинство оказваме и максимално медийно съдействие, затова и молбата ни към вас е, ако трябва, да се изчаквате, но разговорите ви с баскетболисти и треньори да са пред таблото.

Благодарим за разбирането!

Снимка: LAP.BG