Тони Дечев: Най-важното за нас е днес да победим Антверп

19.01.2016

"Основното е да победим Антверп. Ако в хода на мача ни се отвори възможност да спечелим с по-голяма разлика, чудесно. Тогава ще се опитаме да се възползваме. Но в никакъв случай нямам намерение да насаждам допълнително напрежение в момчетата, че освен победа, непременно тя трябва да бъде с разлика", категоричен е старши-треньорът на Лукойл Академик преди домакинството на белгийците тази вечер в Ботевград.

"Очаквах, че Асен ще може да се включи и да тренира наравно с останалите момчета снощи. Уви, той не е никак добре и ще трябва да се борим без него. Умишлено го оставих да почива в неделя, с надеждата, че в понеделник състоянието му ще позволява натоварвания, но ситуацията не е благоприятна за нас", така Тони Дечев коментира контузията на Асен Великов.

"Нямам представа кога ще се завърне Тенчо. Докато той не започне да тренира наравно с останалите, не мога да кажа нищо. Сега той идва в залата, на работи индивидуално", заяви наставникът на Лукойл по повод дългото отсъствие поради травма на Тенчо Банев.

Снимка: LAP.BG