Тодор Стойков: Бяхме слаби в защита

27.02.2013

Лукойл Академик се класира на полуфиналите за Купата на България с много зор и мъчителна победа над Берое с 96:90. Капитанът Тодор Стойков допринесе с 6 точки за успеха, а ето и какво каза той след срещата: 

"Като за първи мач, беше доста труден. Не трябва да търсим оправдание, ние сме си направили играта така, че да се получи труден двубой. Всичко обаче свърши добре и вече мислим за следващата ни среща утре". 

"Дано причината за слабата ни игра да се дължи на подценяване. Надявам се в полуфинала да изглеждаме по-добре, като за днес малко ни изненада и ранния час. Важното е, че победихме. Това е турнирен резултат, който ни устройва. Няма значение дали бием с една, или 20 точки. Противникът игра добре. Ние бяхме слаби в защита, иначе няма как да ни вкарат толкова точки. Сега ще правим анализи до утре в 17.30 часа трябва да сме изчистили грешките", коментира Стойков. 

Капитанът на Лукойл изрази задоволство, че все пак играе пред родна публика, в родния си град и в залата, където пази страхотни спомени.