Сашо Везенков: Много ми е неприятно, че получихме толкова точки

27.02.2013

Директорът и едновременно с това треньор до края на сезона на Лукойл Академик Сашо Везенков бе ядосан от слабия мач на отбора и от представянето на Божидар Аврамов и Брандън Хийт. Студентите едва-едва победиха Берое и се промъкнаха в голямата четворка. Според него, липсата на мотивация е причината Лукойл да се измъчи толкова срещу далеч по-непретенциозния откъм селекция съперник. 

„Хубавото е, че победихме в този тежък мач. Преди години след толкова тежък мач си тръгнахме(б.а. през 2010 г. на 1/4-финал срещу Рилски спортист, когато купата бе в Ямбол). Казах на момчетата, много ми е неприятно, че получихме толкова точки. Искам утре да влезем по-мотивирани. Берое бе мобилизиран, подреден отбор, с най-добрия реализатор в България,“ заяви Везенков. 

„Изключително недоволен съм от Брандън Хийт и Божидар Аврамов, от другите не мога да кажа, че съм доволен, но съм поне по-малко недоволен,“ добави Везенков, който няма никакви предпочитания срещу кого ще се изправят баскетболистите му на 1/2-финалите. Те чакат победителя от двойката Балкан - Ямбол.