Сашо Везенков: Мечтата ми се сбъдна, нека да празнуваме

03.06.2013

"Винаги съм си мечтал да стана шампион и като треньор. От този сезон не мога да искам повече, завършвам го със златен дубъл. Голямо благодаря на президента на клуба г-н Валентин Златев, че ми даде тази възможност, да сбъдна мечтата си", коментира щастлив след края на петия мач за титлата в Правец директорът на Лукойл Академик Сашо Везенков.

От януари насам той съвместява длъжността на директор с отговорността на треньор на Лукойл Академик. "Тази титла ми коства много нерви. Важното е, че всичко завърши добре и сега можем да празнуваме. Лично аз се чувствам много уморен, защото едно е да си спортен директор, но съвсем друго да си треньор. Сега вече знам какво е и ще имам много по-различен подход", заяви Везенков след успеха с 86:81 над Левски.

"След като спечeлихме Купата имаше едно леко отпускане, защото отборите не са равностойни, но Балкан, Рилски спортист и Левски показаха, че нещата вече са почти изравнени. Не искам да говорим за промени и амбиции за следващия сезон, а само да се радваме на титлата", каза още спортният директор на ОСК Лукойл след триумфа над сините.

Снимка: BOTEVGRAD.COM