Сашо Везенков: Левски се беше постарал, беше агресивен в защита

01.03.2013

Минути след като Лукойл Академик се наложи над Левски във финалния сблъсък за Купата на България и триумфира за трети пореден път в турнира, нямаше как наставникът на студентите да не бъде доволен:

„Първо искам да благодаря на господин Златев, че повярва в мен и ми даде тази възможност. Имаме най-добрия отбор, селекцията ни е добра, нищо друго няма значение”, заяви Сашо Везенков.

„Победата е победа и усещането като треньор не е много по-различно. И като директор винаги съм бил част от отбора. Знаете, че и доста често съм бил критикуван, че аз съм правил селекцията, което не е вярно. Сега е момента да благодаря и на Мирослав Ралчев, който свърши по-голямата част от работата”, каза специалистът.

„Влязохме малко трудно в мача. Левски се беше постарал, беше агресивен в защита. Колкото до Хийт, колкото и критикуван, нека не забравяме, че е МВП в последните два шампионата и аз му вярвам. Така както вярвам на всички момчета. Лукойл е един отбор, ние не делим играчите по националности”, добави още Везенков.

На въпрос дали ще има премии, наставникът на шампионите отговори: „Вижте, тук не говорим за премии. Лукойл плаща добре на играчите си. Сега ще почерпя”, завърши той.