Лукойл отпусна 100 билета на Балкан за мач №1 от финалите

22.05.2015

В знак на добросъседството, взаимното уважение и феърплея в българския баскетбол, ръководството на Лукойл Академик отпуска общо 100 билета на Балкан за мач №1 от финалите.

Първата среща за титлата в НБЛ е утре (23 май) в Правец. Петдесет билета се полагат на ботевградчани по наредба. По-рано днес от Лукойл обявиха, че предоставят на своя съперник допълнителни 20 пропуска. В името на коректните отношения между двата клуба и двата съседни града, излъчили най-достойните да се борят за златните медали, и за благото на българския баскетбол, от Лукойл решиха да предоставят на Балкан нови 30 билета. Така общият им брой за първия мач вече наброява 100, което отговаря на 20% от капацитета на залата в Правец. Отделно от тази цифра на разположение на Балкан ще бъдат и 7 ВИП-пропуска.

Желанието на Лукойл Академик е спортната общественост у нас да стане свидетел на достоен и запомнящ се с най-чистите добродетели на спортната битка финал, който да бъде пример за честна игра и уважение, както между главните действащи лица на терена – състезатели, треньори и съдии, така и между феновете по трибуните. Нека си подадем ръце и заедно да превърнем този финал в истински празник на баскетбола.

Снимка: LAP.BG