Костич преди Химки: Руснаците остават фаворит в групата

23.10.2013

"Химки остава основен фаворит в нашата група. Те са голямо име, с големи амбиции. В последно време имат проблеми, това се видя и в първия им мач срещу румънския Асесофт в Еврокъп. Мисля, че още в следващия си двубой в Русия вече се бяха съвзели. Идват тук пределно мотивирани, за да вземат победата", заяви Костич. 

"При нас няма място за почивка. Тренираме, играем, тренираме, играем. С всяка тренировка и всеки мач обаче ставаме по-добри. Затова очаквам и мачът с Химки да е добър за нас. Уважавам много Химки, но ще се постараем да играем нашата си игра. Рецептата за победа е да имаме добър баланс между защита и нападение, през всичките 40 минути", допълни сръбският специалист.

"Късно се събрахме и започнахме късно да тренираме в пълен състав. Затова никой все още не е в най-добрата си форма", призна Костич.

"Имахме своите шансове в Израел, но накрая направихме грешки, с които им подарихме мача. Апоел е добър, опитен отбор, и стана хубав мач. Но повтарям, че това е само първият мач, продължаваме напред, и се надявам следващият да е по-добър за нас, и да постигнем позитивен резултат", коментира наставникът на българския шампион.

Снимка: LAP.BG