Девин Уайт преди Игокеа: Имаме много да доказваме

05.11.2013

В сряда от 18,00 часа Лукойл излиза в мач на живот и смърт срещу Игокеа Александровац. Един от лидерите на българския шампион е Девин Уайт, а към него очакванията са огромни и той го знае по-добре от всеки друг:

"Ставаме все по-добри. Изиграхме тежки мачове срещу фаворитите в групата ни, така че вече е време да покажем истинското си лице. От нас се очаква да играем по-добре в защита, да си помагаме един на друг", сподели плеймейкърът на Лукойл Академик Девин Уайт ден преди решителния четвърти сблъсък на "студентите" от Еврокъп.

"Работихме здраво по защитата и нападението ни. Във всеки мач се борим за победата. Срещу Игокеа трябва да успеем, трябва да изиграем едно достойно домакинство. Ще ви призная, можехме да спечелим всичките три срещи, които изиграхме досега в Еврокъп. Шансовете бяха налице, ние обаче ги пропиляхме. Сега обаче сме по-добри", допълни още американецът.

"Игокеа няма какво да губи утре, но и ние сме в същата ситуация. Няма какво да губим, но в същото време имаме много да доказваме. Това е най-големият стимул, най-голямата мотивация. Трябва да докажем, че се нареждаме сред най-добрите отбори в групата ни", категоричен бе Уайт.

Снимки: LAP.bg