Божидар Аврамов: Заповядайте на мача с Апоел довечера, независимо дали сте фенове на Лукойл

20.11.2013

"Атмосферата е доста по-добра. Не е толкова негативна, както беше преди. Мисля, че с последната победа показахме, че другите отбори трябва да ни уважават и все още имаме шансове да продължим напред. Наистина, както треньорът каза, ние нямаме вече какво да губим. Дори и да не беше това бреме, нямаше да има напрежение върху нас", коментира Божидар Аврамов.

"Това, че все още нямаме домакинска победа и ще играем в "Арена Армеец" не ни притеснява. На такова ниво всички сме професионалисти и няма да се притесняваме дори трибуните да не се напълнят. Ние сме такъв отбор, че нямаме фенове, които да пълнят залите", казва националът.

"Аз мога да коментирам атмосферата. За останалото, има хора, които трябва да говорят за другите промени. Както казах, атмосферата се подобри и стана по-позитивна. Нашият отбор не е много обичан в България и вие го знаете много добре, така че съвсем с добро намерение го казвам, дори за тези, които не ни обичат, да заповядат да гледат. Все пак и входът е свободен. Колкото се може да я напълним тази зала. Ще променим доста неща в сравнение с първия мач. Идеите на треньора ни допадат. Надявам се да ги изпълним и да победим", завърши Аврамов.

Снимка: LAP.BG